Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Serpenyős burgonya véres hurkával

Serpenyős burgonya véres hurkával
Serpenyős burgonya véres hurkával
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet a "Traditional Austrian Cooking" című könyvben találtam.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ecetes uborkával vagy salátával tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A véres hurkát, a bacont és a burgonyát nem túl apró darabokra vágjuk.
  2. A hagymát és a fokhagymát megaprítjuk.
  3. Egy serpenyőn egy evőkanál meleg vajon pirítsuk a hurkát, a bacont és a hagymát.
  4. Egy másik serpenyőn a maradék vajon nagy tűzön pirítsuk a burgonyát és a fokhagymát.
  5. A két serpenyő tartalmát összekeverjük, és megfűszerezzük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 409
elküldve: 2
receptkönyvben: 66
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Damilli

Mióta szakács: 2011.10.15.
39 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: ősz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: osztrák
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült véres hurka baconnel és krumplival, hagymán sült burgonya véres hurkával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

585
véres hurka 40 dkg
bacon 5 dkg
burgonya 50 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
vaj 3 ek
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint