Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás sült vér

Hagymás sült vér
Hagymás sült vér
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mondhatjuk, hogy vámpírok nasija, de egy jó disznótoros megszokott reggelijéről szeretnék írni. Egy igazán egyszerű finomság.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az alvadt vért megabáljuk: vízben 100 °C alatti párolást jelent, ilyenkor még fel sem forr a víz, hisz 100 fok a forráspontja. Akkor jó, amikor már beleszúrva a villát sem buggyan ki belőle a vér.
  2. Az aprított hagymát megdinszteljük, és a felvágott, főtt vért megforgatjuk benne. Ízesítjük, és már kész is.
  3. Jó étvágyat!
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 378
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

hagymás vér, sült vér

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

168
sertésvér 1 kg
napraforgó olaj 3 ek
vöröshagyma 1 kg
fűszerpaprika 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint