Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyúkáposzta-leves kert javából

Savanyúkáposzta-leves kert javából
Savanyúkáposzta-leves kert javából
90 perc / előkészület: 10 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a nagyon tartalmas, laktató étel mellé pogácsát szoktam sütni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a karikára vágott répákat.
  2. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, felengedjük fél liter vízzel, és félpuhára pároljuk.
  3. Hozzáadjuk a megmosott savanyú káposztát, zöldborsót, babot és a kockára vágott burgonyát.
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, beleaprítjuk a kaprot, és felengedjük a maradék vízzel.
  5. Miután minden puhára főtt, besűrűsítjük a liszttel kikevert tejföllel.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 645
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1107 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztaleves, zöldségleves gazdagon

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

603
savanyú káposzta 50 dkg
sertéshús 60 dkg
zöldborsó 20 dkg
zöldbab 25 dkg
finomliszt 2 evőkanál
tejföl 2 dl
kapor 1 csokor
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
burgonya 20 dkg
0 ízlés szerint
víz 2 l
napraforgó olaj 4 ek