Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú-uborkás zöldbableves

Savanyú-uborkás zöldbableves
Savanyú-uborkás zöldbableves
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Savanyú uborkától finom, pikáns íze lesz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felaprított zöldbabot, karikára vágott kolbásszal és savanyú uborkával feltesszük főzni.
  2. Felengedjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  3. Tejfölt kikeverjük a liszttel és a felaprított kaporral, és besűrűsítjük vele a levest.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 036
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldbableves, zöldbableves savanyú uborkával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

514
kolbász 30 dkg
zöldbab 50 dkg
csemegeuborka 3 közepes db
kapor 1 csokor
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
víz 2 l