Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos zöldbableves Pogácsa konyhájából

Paradicsomos zöldbableves Pogácsa konyhájából
Paradicsomos zöldbableves Pogácsa konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kipróbáltam, milyen a zöldbableves paradicsomlével, finom lett, csak jóval tovább kell főzni, mintha vízzel készítenénk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra felvágjuk. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. A bab két végét lecsípjük, kisebb darabokra aprítjuk.
  2. A vöröshagymát egy kanál olíván kissé megdinszteljük, hozzáadjuk a felkarikázott répákat. Fedő alatt puhítjuk. Felengedjük a paradicsomlével, beledobjuk a babot, megsózzuk, és az egészet puhára főzzük.
  3. A végén megkóstoljuk, ha még kívánkozik bele - hisz paradicsomról van szó - egy kis édes íz, belekeverünk egy teáskanál barna cukrot.
  4. Tálalás előtt meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 724
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
194 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vajbableves paradicsomosan

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

158
olívaolaj 1 ek
paradicsomlé 5 dl
vöröshagyma 1 kis db
vajbab 20 dkg
sárgarépa 1 kis db
fehérrépa 1 kis db
petrezselyem 0.5 csokor
barna cukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint