Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Saslik Kiss Mónitól

Saslik Kiss Mónitól
Saslik Kiss Mónitól
85 perc / előkészület: 40 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt is a kislányom szülinapján készítettük el, és mondanom sem kell, hogy szinte pillanatok alatt elfogyott!

hozzávalók / 8 adag

A saslikhoz

A páchoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst előző nap jól megmossuk, majd apró kockákra vágjuk.
  2. A páchoz a hozzávalókat összekeverjük, és a húst beleforgatjuk, majd lefóliázzuk, és a hűtőben pihentetjük egy napig.
  3. A hagymát megpucoljuk, megmossuk, és negyed részekre vágjuk.
  4. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, majd kis kockákra vágjuk.
  5. A gombát megpucoljuk, és megmossuk.
  6. A hurkapálcát 3 részre törjük, és szépen elkezdjük ráhúzogatni a krumplit, húst, gombát, hagymát, majd megint hús és krumpli.
  7. Egészen addig, amíg el nem fogy.
  8. Egy nagy tepsibe tesszük, és a maradék páclével meglocsoljuk, majd lefóliázzuk.
  9. Fél órát puhítjuk, majd levesszük a fóliát, és kb. 15 percet sütjük még, hogy szép színe legyen. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 934
elküldve: 1
receptkönyvben: 109
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

gombás saslik, sertéstarja krumplival nyárson sülve, nyárson sült tarja gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

301
sertéstarja 70 dkg
burgonya 4 db
gomba 40 dkg
vöröshagyma 4 közepes fej
méz 3 ek
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
ketchup 3 ek
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
chili 1 db