Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rablóhús

Rablóhús
Rablóhús
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha az időjárás engedi, szeretek a kertben sütögetni. Egész más íze lesz így az ételnek, kap egy plusz "töltetet".

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szűzpecsenyét lehártyázzuk, 2 cm vastag karikákra vágjuk.
  2. A szalonnát 2-3 mm vastagra szeleteljük úgy, hogy a hússal nagyjából egyforma méretűek legyenek.
  3. A hagymát 4 cikkbe vágjuk, és rétegeire szedjük.
  4. A húst sózzuk, borsozzuk.
  5. A nyársra a szalonna, hagyma, hús sorrendet ismételve, felfűzzük a hozzávalókat.
  6. Enyhén bemustározzuk az egészet, és 8-10 perc alatt készre sütjük faszénparázson. Tűzhelyen serpenyőben is süthetjük.
  7. Köretnek a krumplit héjában félig megfőzzük, majd a grillrácson készre sütjük.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 7 219
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gluténmentes Séf

Mióta szakács: 2016.05.01.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

saslik, nyárson sült szűzérme

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

600
sertésszűz 80 dkg
füstölt szalonna 30 dkg
vöröshagyma 40 dkg
5 g
bors 1 g
mustár 20 g