Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás-gorgonzolás rántotta

Sárgarépás-gorgonzolás rántotta
Sárgarépás-gorgonzolás rántotta
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Reggelire nem volt kedvem lemenni üzletbe, ezért a már otthon meglevő hozzávalókból dobtam össze valamit. Tudom, kicsit fura párosítás, de nekem más is azt mondta, hogy nagyon finom, érdemes kipróbálni:).

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsírt egy serpenyőben felmelegítjük, és rászórjuk a reszelt sárgarépát, kissé megpirítjuk.
  2. Egy tálba felütjük a tojásokat, sózzuk, borsózzuk, hozzáöntjük a tejet, összekavarjuk.
  3. Mikor a sárgarépa megpirul, ráöntjük a tojásos keveréket, és szokásos módon készítjük a tojásrántottát.
  4. Mikor már majdnem készen van, levesszük a tűzről, hozzáadunk kb. 8 mogyorónyi darabka gorgonzolát, majd még egyszer összeforgatjuk, és készen is van.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 933
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

gorgonzolás tojásrántotta, sárgarépás omlett gorgonzolával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

672
tojás 3 db
sertészsír 0.5 ek
tej 0.5 dl
sárgarépa 1 kis db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gorgonzola 10 dkg