Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás gombás pulykamell ragu

Sárgarépás gombás pulykamell ragu
Sárgarépás gombás pulykamell ragu
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A raguhoz főzhetünk egy maroknyi zöldborsót is. Tálaljuk párolt rizzsel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, esetleg kettévágjuk. A hagymát meghámozzuk, vékony cikkekre vágjuk. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, kockákra vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk, szeletekre vágjuk.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, adagonként a húst kb. 5 perc alatt körben megpirítjuk. A végén a gombát és a hagymát is megpirítjuk. A húst visszatesszük a serpenyőbe, sózzuk, borsozzuk.
  3. Megszórjuk a liszttel, pár percig pirítjuk, majd felöntjük a levessel és a tejszínnel. Felfőzzük, lefedve kb. 10 percig főzzük.
  4. Hozzáadjuk a sárgarépát, és további 15 percig főzzük, míg a sárgarépa megpuhul. Sóval, borssal ízesítjük.
  5. Megszórjuk a gyűrűkre vágott metélőhagymával, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 085
elküldve: 0
receptkönyvben: 88
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pulykaragu, gombás pulykaragu, zöldséges pulykaragu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

408
csiperkegomba 125 g
vöröshagyma 1 közepes db
pulykamell 300 g
sárgarépa 1.5 közepes db
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 0.5 evőkanál
szárnyas alaplé 200 ml
főzőtejszín 100 ml
metélőhagyma 0.5 csokor