Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás fasírt Rita konyhájából

Sárgarépás fasírt Rita konyhájából
Sárgarépás fasírt Rita konyhájából
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fasírtnak ezt a változatát kedveli a család a legjobban. Gondoltam, megosztom, hátha másnak is ízleni fog.

hozzávalók / 10 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykacombot ledaráljuk, hozzákeverjük a nyers tojást, a reszelt sárgarépát, az apró kockára vágott hagymát és a fűszereket.
  2. Apró golyókat formálunk belőle, és bő forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 580
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Rita konyhája

Mióta szakács: 2019.01.27.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

répás húsgolyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

251
darált pulykahús 1.2 kg
sárgarépa 260 g
vöröshagyma 160 g
fokhagyma 7 g
tojás 1 db
ételízesítő 3 teáskanál
petrezselyem 2 g
bors 0 ízlés szerint