Sárgarépás-curry-s káposztasaláta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
150
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
594
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.7 g
Zsír
-
Összesen 8.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 935.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 70 mg
-
Nátrium 755 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.9 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 187.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 651 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 86 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 58 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 2663 micro
-
β-karotin 6314 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 226 micro
Összesen
150
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 34.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3743.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 335 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 96 mg
-
Foszfor 280 mg
-
Nátrium 3019 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 67.6 g
-
Cukor 41 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 749.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2605 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 165 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 345 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 232 micro
-
Kolin: 83 mg
-
Retinol - A vitamin: 57 micro
-
α-karotin 10654 micro
-
β-karotin 25257 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 3 micro
-
Lut-zea 906 micro
Összesen
594
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 3.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 363.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 33 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 27 mg
-
Nátrium 293 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 72.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 253 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 1034 micro
-
β-karotin 2452 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 88 micro
Összesen
59
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az ecetet elkeverjük 50 ml vízzel, a cukorral, sóval, a majonézzel, mustárporral és borssal. Hozzáadjuk a curry port és a tejszínt.
- A káposztát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékonyra gyaluljuk.
- A megtisztított sárgarépát finomra reszeljük.
- A zöldsegeket elkeverjük a mártással, sóval, borssal ízesítjük.
- Lefedve, 2-3 órát hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 46
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 5222
- Feltöltés dátuma: 2011. november 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Még egy finom káposztasaláta.