Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztasaláta almával és céklával

Káposztasaláta almával és céklával
Káposztasaláta almával és céklával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi nyers vitaminbomba, isteni édes íz. Hús mellé vagy csak magában :) Természetesen az arányokon ki-ki kedvére variálhat, ízlése szerint.

Az eredeti recept egy tv műsorból származik.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, egy tál aljára simítjuk.
  2. Reszeljük a káposztát, a nyers céklát, és szépen egymásra rétegezzük őket.
  3. Tetejére vékony karikákra vágott lilahagymát teszünk.
  4. Megsózzuk, és ráfacsarjuk a citrom levét.
  5. Egy éjszakára (de legalább egy órára) hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 856
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szotyi művek

Mióta szakács: 2015.03.30.
5 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

céklás káposztasaláta, lilahagymás káposztasaláta, almás hagymás káposztasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

86
alma 1 nagy db
vöröskáposzta 0.5 kis fej
cékla 1 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
citromlé 1 citromból nyert
1 kávéskanál