Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Saláta zöld almával és őszibarackkal

Saláta zöld almával és őszibarackkal
Saláta zöld almával és őszibarackkal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rodoszon, egy picike étteremben ettünk ehhez hasonlót. Ott friss fügét adtak hozzá, ezt én most őszibarackkal helyettesítettem. Volt még benne pár karika uborka is, de nekem annyira nem hiányzott belőle.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Szerintem egy rozéfröccs nem árthat mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát megmossuk, megszárítjuk salátacentrifugában. Nagyobb kockákra vágjuk az őszibarackot, a zöld almát hámozás nélkül nagyon vékony szeletekre vágjuk.
  2. Összekeverjük az öntet (méz, balzsamecet, olívaolaj) hozzávalóit.
  3. Egy tálon elrendezzük a salátaleveleket, rászórjuk az őszibarackkockákat és a földimogyorót, körberakjuk zöldalma-szeletekkel.
  4. A végén rácsorgatjuk az öntetet, nagyon kevés sót és kis színes borsot őrölünk rá. Azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 468
elküldve: 1
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
293 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

gyümölcsös zöldsaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

252
salátakeverék 10 dkg
őszibarack 1 közepes db
alma 0.5 közepes db
földimogyoró 3 dkg
méz 1 ek
fehér balzsamecet 2 ek
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint