Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttekercs tonhalas tojáskrémmel

Sajttekercs tonhalas tojáskrémmel
Sajttekercs tonhalas tojáskrémmel
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik barátomnak szerettem volna kedveskedni egy kóser vacsorával, ő lett az előétel falatka. Ezt a receptet egy Zsidó konyháról szóló oldalon találtam. Hát persze, hogy egy egészen picit módosítottam rajta.:)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A trappista sajtot kockákra vágjuk, beletesszük egy hőálló nejlonzacskóba, légmentesen bekötjük a zacskó száját, és lobogó forró vízbe tesszük, hogy a sajt megolvadjon.
  2. Közben a tojásos tonhalkrém hozzávalóit simára keverjük.
  3. Ha megolvadt a sajt, rátesszük a gyúródeszkára, kinyújtjuk, és szépen egyenletesen rákenjük a tonhalkrémet, majd szorosan feltekerjük.
  4. Folpackba csomagolva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 422
elküldve: 6
receptkönyvben: 208
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Kacz

Mióta szakács: 2012.06.03.
22 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
konyha: zsidó
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tonhalas krémmel töltött sajttekercs, trappista sajtba tekert tonhalas tojáskrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

329
trappista sajt 35 dkg
tonhalkonzerv 20 dkg
főtt tojás 2 db
vaj 1 ek
petrezselyem 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majonéz 1 ek
mustár 1 teáskanál