Nosalty Logó

Sajtos-tejfölös tepsis karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 554 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3323 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 227 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.4 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1100.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    409 mg
  • Nátrium
    381 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    147.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 554 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    206.1 g

Zsír

  • Összesen
    204.7 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    786 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6602.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    270 mg
  • Kálcium
    1288 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    2453 mg
  • Nátrium
    2286 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    137 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    883.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    848 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    182 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    740 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1141 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    796 micro
Összesen 3323 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    452.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    157 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 227 Kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket egy kicsit kiklopfoljuk.
  2. A lisztet egy mélyebb tálba tesszük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és elkeverjük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk a paprikás lisztbe.
  3. A baconszeleteket egy tepsibe tesszük, beborítjuk a hússal.
  4. A vöröshagymát lereszeljük, hozzáadjuk a tejfölhöz az olívaolajjal együtt, sózzuk, borsozzuk. A hússzeleteket leöntjük a fehérborral, majd vastagon bekenjük a hagymás tejföllel.
  5. Beborítjuk a reszelt sajttal, és 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk. ha nagyon pirulna, akkor fóliával letakarjuk. Így is kezdhetjük, akkor viszont 30 perc után vegyük le róla a fóliát.
  6. 40 perc után nézzük meg, hogy mennyire puha a hús, ha kell, süssük még 10 percig.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 92
  • 7 napos nézettség: 1060
  • Össznézettség: 284495
  • Feltöltés dátuma: 2017. május 18.

Ajánló

Párolt rizs vagy zöldsaláta.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Pofonegyszerű ebéd, vagy akár vacsora is... Kezdők is bátran nekiállhatnak, és biztosan mindenkinek a kedvence lesz!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Undorító kaja lett bel?le. A sajt megégett, a hús nyers maradt, az egész híg vizes lében úszik. Eleve nem sülhet meg a hús 40 perc alatt. Le kellette volna takarni, akkor nem égett volna meg a sajt. Túl sok a tejföl, amit?l híg lében úszik az egész, plusz még a hagyma is levet ereszt. Köszi a receptet a (kutyám nevében).

piroska66

Nagyon finom lett. Köszi a receptet.

Törölt felhasználó

Megpróbálkoztam az elkészítésével, bár a kutyás komment kicsit megijesztett. Hát kb. ugyanúgy jártam. Nem létezik, hogy ez 40-50 perc alatt készre sül... Ha el szeretnétek készíteni, mindenképp süssétek el? a húst!

Aliz64

Elkészítettem . Nekünk nagyon ízlett. Köszönöm :)

Bungyuru

Isteni finom lett, nagy sikere volt a családban! Köszönöm a receptet

mogyorosizsuzsanna9

Sziasztok, megcsináltam ma ezt a receptet, de el?ször és utoljára. Ázott minden a tepsiben a tetején lev? sajton kívül. Levet engedett a hús, a hagyma, a tejföl, a bor totál felesleges, f?szerek nélkül meg inkább érdekes, mint ízletes. A 40 perc elég a süteshez, mivel konkrétan megf? a sok lében a hús. NoSalty videó alapján készítettem, kíváncsi volnék, hogy nektek mégis hogy sikerült rendben megsütni...?

Riel

Köszönöm a receptet! Nagyon finom lett!!! :) Annyit módosítottam, hogy nem raktam bele fehérbort, és sütéskor 1 óráig sütöttem fóliával, majd fólia nélkül addig amíg a sajt szépen megbarnult. És nekem így tökéletes lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.