Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos rizsropogós

Sajtos rizsropogós
Sajtos rizsropogós
43 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokszor az ember már nem tudja, hogy mit készítsen, ami finom, egyszerű, és hamar kész!! Emlékeimben élt ,hogy régebben már elkészítettem ezt a finomságot, és most újból megkívántam.... :-)))

hozzávalók / 2 adag

Rizskorong

Panírozás

Sütőzsiradék

Minden fázishoz

ajánlat

Ha magában esszük, majonézzel és savanyúsággal nagyon finom!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst megfőzzük, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, a hagymákat és a sajtot reszelve. Golyókat formálunk, majd ellapítjuk. Lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk.
  2. Meleg olajban kisütjük.
  3. Önmagában vagy köretként fogyasztjuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 639
elküldve: 1
receptkönyvben: 75
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
711 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rizses tócsni, sajtos rizslepény, hagymás-sajtos ropogós

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

707
rizs 17 dkg
trappista sajt 5 dkg
tojás 1 db
finomliszt 3 púpozott ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
finomliszt 3 csapott ek
tojás 1 db
zsemlemorzsa 3 ek