Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-mustáros csirkemell ragu

Sajtos-mustáros csirkemell ragu
Sajtos-mustáros csirkemell ragu
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon hamar elkészül. Nálunk vasárnapi ebéd volt. Rizzsel tálaltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük.
  2. Rátesszük a vékony csíkokra szeletelt csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a vizet.
  3. A tejfölt kikeverjük a tömlős sajttal, a mustárral és a liszttel.
  4. Amikor a hús megfőtt, a tejfölös szósszal besűrűsítjük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 265
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csirkeragu, tömlős sajtos csirkeragu, tejfölös-mustáros csirkeragu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

451
csirkemell filé 80 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
vöröshagyma 1 közepes db
tömlős krémsajt 10 dkg
mustár 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek
víz 2 dl