Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pécsi ragu

Pécsi ragu
Pécsi ragu
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én gánicával szoktam tálalni ,de nagyon jó sült krumplival is vagy nokedlival.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpirítjuk a kockára vágott hagymát a fél karikára vágott répával együtt, majd amikor a hagyma üvegessé vált, akkor hozzáadjuk a felaprított paradicsomot is, majd hozzáöntünk egy kicsi vizet.
  2. Amikor a hagyma, répa, paradicsom megdinsztelődött rendesen, akkor hozzáadjuk a felkockázott húst is, és addig pirítjuk, míg megváltozik a színe fehérre, akkor megfűszerezzük.
  3. Fűszerezés után kicsit hagyuk, majd felöntjük vízzel, hogy épp ellepje, majd rárakunk egy fedőt, kb. 40 percig főzzük.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 233
elküldve: 2
receptkönyvben: 128
elkészítve: 1/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Dan-iel

Mióta szakács: 2012.08.18.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap, AB0 diéta – 0 vércsoport
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges ragu, zöldséges szűzpecsenye, ragu sertéspecsenyéből

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Wasabirozi
Wasabirozi Sun, 2012-08-26 11:45

Ez az étel teflonos serpenyőben készül, így nem kell hozzá zsiradék és ez senkinek nem tűnik fel? Vagy csak nem mernek szólni?

342
vöröshagyma 1 közepes fej
paradicsom 2 közepes db
sárgarépa 4 közepes db
sertésszűz 1 kg
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
bors 2 tk
ételízesítő 1 ek
napraforgó olaj 1 ek