r
Nosalty Logó

Sajtos-kolbászos rakott brokkoli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ana's Kitchen
Sajtos-kolbászos rakott brokkoli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 948 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 3789 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    38.1 g

Zsír

  • Összesen
    83.5 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    467 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2182.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    424 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    444 mg
  • Nátrium
    1224 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    226.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    386 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    302 mg
  • Retinol - A vitamin:
    358 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    330 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1396 micro
Összesen 948 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    152.5 g

Zsír

  • Összesen
    333.9 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1869 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8729.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    1697 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    182 mg
  • Foszfor
    1775 mg
  • Nátrium
    4897 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    904.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1546 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    279 mg
  • D vitamin:
    345 micro
  • K vitamin:
    326 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    403 micro
  • Kolin:
    1208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1430 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1320 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5585 micro
Összesen 3789 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    506.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    324 micro
Összesen 219 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat főzzük meg keményre, majd pucoljuk meg, és vágjuk fel karikákra.
  2. A brokkolit főzzük meg sós, forrásban lévő vízben, roppanósra, majd szűrjük le és csepegtessük le.
  3. A kolbászt és a szalonnát vágjuk fel, és egy serpenyőben pirítsuk meg őket. Ha kész, tegyük félre.
  4. 🔥 Melegítsük elő a sütőt 180 C fokra. Egy jénaitálat kenjünk ki vajjal, rakjuk bele az előzőleg megfőzött brokkolit, a kolbászt, szalonnát, valamint főtt tojást.
  5. A tejfölt keverjük össze az apróra vágott fokhagymával, fűszerezzük sóval, borssal és majorannával, majd öntsük rá a tetejére. Végezetül reszeljük rá a sajtot.
  6. Tegyük be a tálat a sütőbe, és 20-25 perc alatt süssük meg. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 699
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos-kolbászos rakott brokkoli
Ana's Kitchen 139 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – A kedvenc sós és édes tésztáitokat sütjük-főzzük...

Kinek lenne kedve diétázni novemberben? A nyárnak vége, egy ideig úgysem flangálunk fürdőruhában, hideg van, és egyre többbet kuckózunk a lakásban, amiből egyenesen következik, hogy többet is főzőcskézünk. A héten a kedvenc tésztáitok köré építettük a menüsort – sós és édes, magyaros és nemzetközi fogásokra is sor kerül.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...