r
Nosalty Logó

Sajtos fasírt baconbe csavarva

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Sajtosroló
Sajtos fasírt baconbe csavarva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1066 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3198 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 225 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.5 g

Zsír

  • Összesen
    72.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    356 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3594.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    305 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    1006 mg
  • Nátrium
    2083 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    295.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    91 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 1066 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    265.4 g

Zsír

  • Összesen
    218.3 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    90 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    1068 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10782.6 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    286 mg
  • Kálcium
    916 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    277 mg
  • Foszfor
    3019 mg
  • Nátrium
    6249 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    887.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    465 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    273 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    962 mg
  • Retinol - A vitamin:
    463 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    279 micro
Összesen 3198 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    755.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    212 mg
  • Nátrium
    438 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 225 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst megfűszerezzük, összegyúrjuk a zsemlével és tojással.
  2. Kiveszünk egy adag husit, tenyerünkben szétnyomkodjuk, belerakunk egy kocka sajtot, és összecsomagoljuk, próbáljuk úgy összenyomkodni, hogy ne legyen a sajtnak esélye kifolyni (nekem azért vagy kettőből távozott, de a sült sajt kiváló ropogtatnivaló :D).
  3. Ezután a fasírtunkat becsavarjuk a baconköntösbe.
  4. 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, légkeverésen megsütjük. Ha a felső oldala kész, megfordítjuk. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2477
  • Feltöltés dátuma: 2019. június 30.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sajtos fasírt baconbe csavarva
Sajtosroló 30 recept

A carski sajt helyett lehet a mozzarella jobb lenne, szebben megolvadna, kifolyna, ha melegen kettévágjuk. Majd legközelebb. :)  Sok volt a hús a többi kiegészítőhöz képest, így azokból sima fasírt lett, szintén sütőben sütve. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

11 retró menzás étel, amitől még ma is megdobban a...

Sokunk gasztronómiai ízlésének kőkemény alapját azok a retró menzás ételek adják, amelyeket nap mint nap fogyasztottunk az óvodában, iskolában és gimnáziumban. Ennyi év folyamatos traktálása bizony mély nyomot hagy az emberen, nézzük most ennek a pozitív oldalát.