Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Argentin fasírt

Argentin fasírt
Argentin fasírt
85 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban találtam a receptet, csak ott 1 csomó zöldségzöldjét ír apróra vágva, mivel nekem nem volt, így majorannát tettem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megfőzzük, és lereszeljük.
  2. A darált húshoz keverjük a krumplit, a tojásokat, a szódabikarbónát, sót, borsot, a chiliport és majorannát ízlés szerint.
  3. Olajjal kikent tepsibe rudat formálunk, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 002
elküldve: 0
receptkönyvben: 139
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: dél-amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

majorannás fasírt, krumplis fasírt, fasírt argentin módra

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

344
darált sertéshús 50 dkg
burgonya 50 dkg
tojás 2 db
2 kk
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
szódabikarbóna 1 késhegynyi
napraforgó olaj 1 teáskanál