Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos borkorcsolya-falatkák

Sajtos borkorcsolya-falatkák
Sajtos borkorcsolya-falatkák
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A jó társaságban a beszélgetéseket a minőségi borok kóstolása még hangulatosabbá teszi. De a mértékkel fogyasztott bor is megárthat, hogyha nem eszünk hozzá valamit. A karakteres ízű lágy sajt dióval és szárított sonkával kitűnő kísérője lesz a társalgásnak!

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Tálaljuk pucolt dióval, sajttal.

Aszalt paradicsom helyett aszalt szilvával vagy datolyával is készíthetjük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A baguette-et vágjuk ujjnyi szeletekre. A sajtszeleteket vágjuk ketté. A szárított sonkát vágjuk 5-6 cm hosszú csíkokra.
  2. Kenjük meg vékonyan a zelleres fűszervajjal a baguette szeleteket. Helyezzünk rá egy-egy szárított sonkacsíkot. Tegyük rá a hengerré hajtott sajtszeletet.
  3. Helyezzük a sajtra az aszalt paradicsomot. Szúrjuk át az egészet fogpiszkálóval.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 429
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Milkana

Mióta szakács: 2016.03.15.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: uzsonna, vacsora
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

Sajtos borkorcsolya falatok, Sajtos falatkák

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

514
bagett 50 dkg
feketeerdő sonka 30 dkg
sajt 20 dkg
szárított paradicsom 20 db
fűszervaj 10 dkg
dió 1 marék