Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Feta Saganaki - Rántott feta

Feta Saganaki - Rántott feta
Feta Saganaki - Rántott feta
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tény, hogy a következő recept nincs kész hipp-hopp, és ráadásul még olajban is kell sütni. Viszont a végeredmény mindenért kárpótol! Rántsuk ki a fetát a hűtőből, aztán pedig olajban. Amennyire furán hangzik, annyira csodálatosan finomak ezek a falatok.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fetát vágjuk fel nagyobb kockákra.
  2. A tojásokat verjük fel egy tálban, majd a feta kockákat először a tojásban fürdessük meg. Ezután mehet a lisztbe, vissza a tojásba, és végül pedig a szezámmagba hempergessük körbe.
  3. Forró olajba dobáljuk bele a kockákat, és addig süssük, amíg aranybarnára sülnek.
  4. Szedjük ki őket egy törlőpapírra, hogy a felesleges olajat felitassuk. Majd utána fogyaszthatjuk is, de érdemes tálalásnál nyakon önteni az egészet mézzel, a hatás tuti főnyeremény!
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 131
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Tamas

Mióta szakács: 2016.03.21.
36 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

feta rántva, saganaki, snack, görög

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

388
feta sajt 20 dkg
tojás 2 db
finomliszt 3 evőkanál
szezámmag 2 ek
oregánó 1 teáskanál
méz 1 ek