Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémes tortelloni

Sajtkrémes tortelloni
Sajtkrémes tortelloni
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon sajtos tészta az olasz ízek kedvelőinek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsleveskockát belerakjuk fél liter vízbe, hogy feloldódjon.
  2. A tejfölt elkeverjük két evőkanál liszttel, majd egy merőkanállal hozzáadunk a forró levesből, simára keverjük, majd a leveshez öntjük, és néhány percig főzzük. Ha ez megtörtént, belerakjuk a sajtokat. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük.
  3. A tortellonit a csomagoláson található útmutató szerint kifőzzük, és elkeverjük a sajtszósszal, majd megszórjuk aprított metélőhagymával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 28
össznézettség: 16 507
elküldve: 2
receptkönyvben: 127
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tortellini, töltött tészta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

804
trappista sajt 200 g
krémsajt 200 g
tejföl 175 g
finomliszt 2 ek
leveskocka 1 db
szerecsendió 0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
tortelloni 500 g
metélőhagyma 1 ek
víz 5 dl