Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkóstoló

Sajtkóstoló
Sajtkóstoló
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a bejegyzés inkább ötletadó célzattal készült, semmint szorosan követendő példának. Érthető módon nem mindig van az embernek kedve, s ideje három-négy fogásos vacsorákat adni, néha nyugodtan tarthatunk sajtkóstoló estét. Vegyünk öt-hat fajta finom sajtot (többet nem érdemes egyszerre kóstolni) és kínáljuk azt a vendégeknek egy palack kiváló bor kíséretében. Én legutóbb az alábbi sajtválogatást kínáltam (St. Andrea Tóbérc 2005 kékfrankos borral).

hozzávalók / 4 adag

A sajtokhoz

A szószhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtokat egyformán kis kockákra vágjuk. A szószhoz a mustárt, a mézet és a kaprot jól összekeverjük. Ízlésesen elrendezve tálaljuk. (A szószt az ízesítés nélküli sajtokhoz kínáljuk.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 659
elküldve: 1
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
mikor: vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Sajttál

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

584
sajt 500 g
cheddar sajt 100 g
zöld olajbogyó 8 db
fekete olajbogyó 16 db
dijoni mustár 2 ek
akácméz 1 ek
kapor 1 ek