Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Angol zeller tormás krémsajttal töltve

Angol zeller tormás krémsajttal töltve
Angol zeller tormás krémsajttal töltve
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak úgy, mert egészséges.... A krémsajot bármilyen nagyobb zöldsaláta levelébe beletölthetjük, kísérletezhetünk például füstölt hallal, vagy kék sajtokkal, csípős mártásokkal összekeverni, és így tölteni a kedvenc salátalevelünkbe. A receptet a BBC Good Food újságjában találtam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az angol zellert megpucoljuk, a szálakat kihúzkodjuk, 6-8 centi hosszúra felvágjuk.
  2. A krémsajtot összekeverjük a tormával, a tabasco szósszal, ízesítjük sóval és borssal.
  3. Beletöltjük az angol zeller mélyedésébe.
  4. Tálalásig hűtőben tartjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 362
elküldve: 0
receptkönyvben: 101
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

RED BERRY

Mióta szakács: 2012.02.17.
20 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tormás krémsajttal töltött halványító zeller, angol zeller töltve, krémsajtos-tormás krémmel töltött angol zeller

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

82
halványító zeller 5 közepes szár
krémsajt 120 g
torma 2 teáskanál
tabasco szósz 5 csepp
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint