Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rukkolás tonhalas krumpli

Rukkolás tonhalas krumpli
Rukkolás tonhalas krumpli
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szénhidrátszegény étrendet próbálunk követni, de legalábbis a kenyérféléket mellőzzük. Ezért találtam ki a következő receptet vacsira :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vajas, sós vízben megfőzzük a krumplit. (Én tettem bele egy kis szerecsendiót is, de elhagyható.)
  2. Kikeverjük a krémet a tonhalból, pestóból a fűszerekkel, apróra vágott friss petrezselyemmel és bazsalikommal, kevés citromlével.
  3. Rukkolát halmozunk a tányérra, ráteszünk 4-5 negyednyi burgonyát, ráhalmozzuk a krémet, megszórjuk reszelt füstölt sajttal, és már fogyaszthatjuk is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 861
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Rituana

Mióta szakács: 2016.03.27.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

tonhalkrémes krumpli, tonhalkrém rukkolaágyon

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

542
rukkola 20 dkg
burgonya 4 közepes db
tonhalkonzerv 250 g
pesto 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 1 tk
petrezselyem 1 csokor
füstölt sajt 5 dkg
citromlé 1 citromból nyert
szerecsendió 1 csipet