Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos-krumplis batyuk

Kolbászos-krumplis batyuk
Kolbászos-krumplis batyuk
75 perc / előkészület: 35 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szelet friss, puha kenyérrel nagyon finom, gyors vacsora.:)

hozzávalók / 4 adag

A batyuhoz

A tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, öntünk rá kevés olajat, és teszünk rá ételízesítőt, sót, borsot, zúzott fokhagymát.
  2. Felszeleteljük a megpucolt vöröshagymát, és lesózzuk.
  3. Karikára vágjuk a kolbászt és a szalámit.
  4. Ezután tépünk két nagyobb alufóliát, és kereszt alakban egymásra helyezzük. A fólia közepére teszünk 2 szelet szalonnát.
  5. A szalonnára csepegtetünk pár csepp olajat, teszünk egy sor krumplit, kolbászt, szalámit, hagymát, ízlés szerint fűszerezzük.
  6. Összefogjuk a fólia mindegyik oldalát, tepsibe tesszük, és 220 fokon 40 percig sütjük.
  7. Miután megsült egy tányérra tesszük, a fóliát a tányér széleire húzzuk, majd tejfölt és reszelt sajtot teszünk a tetejére.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 082
elküldve: 5
receptkönyvben: 77
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szalonnás-kolbászos burgonya, fóliában sült krumpli szalonnával és kolbásszal, hagymás-krumplis-kolbászos batyu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1167
burgonya 80 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
fokhagyma 3 gerezd
füstölt szalonna 10 dkg
kolbász 30 dkg
szalámi 20 dkg
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek
tejföl 2 dl
trappista sajt 15 dkg