r
Nosalty Logó

Kolbászos-krumplis batyuk

Salamon Csilla
Kolbászos-krumplis batyuk
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A batyuhoz

A tálaláshoz

1169
Kalória
43.9g
Fehérje
33.3g
Szénhidrát
95.3g
Zsír
215.7g
Víz
98.1g
Koleszterin
3.9g
Élelmi rost
4.9g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A batyuhoz

A tálaláshoz

Összesen 1169 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A batyuhoz

A tálaláshoz

Összesen 4673 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A batyuhoz

A tálaláshoz

Összesen 238 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.9 g

Zsír

  • Összesen
    95.3 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3046 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    326 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    295 mg
  • Nátrium
    2358 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    215.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    181 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 1169 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    175.5 g

Zsír

  • Összesen
    381.4 g
  • Telített zsírsav
    158 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12183.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    1305 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    1180 mg
  • Nátrium
    9432 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    133 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

Víz

  • Összesen
    862.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    724 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    135 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    715 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 4673 kcal
  • 11% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    620.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    480 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    43.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 238 kcal

Elkészítés

A batyuhoz

  1. A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, öntünk rá kevés olajat, és teszünk rá ételízesítőt, sót, borsot, zúzott fokhagymát.
  2. Felszeleteljük a megpucolt vöröshagymát, és lesózzuk.
  3. Karikára vágjuk a kolbászt és a szalámit.
  4. Ezután tépünk két nagyobb alufóliát, és kereszt alakban egymásra helyezzük. A fólia közepére teszünk 2 szelet szalonnát.
  5. A szalonnára csepegtetünk pár csepp olajat, teszünk egy sor krumplit, kolbászt, szalámit, hagymát, ízlés szerint fűszerezzük.
  6. Összefogjuk a fólia mindegyik oldalát, tepsibe tesszük, és 220 fokon 40 percig sütjük.
  7. Miután megsült egy tányérra tesszük, a fóliát a tányér széleire húzzuk, majd tejfölt és reszelt sajtot teszünk a tetejére.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 35 p
  • Sütés ideje: 40 p
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Egy szelet friss, puha kenyérrel nagyon finom, gyors vacsora.:)

További receptek

Brassói szűzpecsenye

A brassói aprópecsenye egy fantasztikus magyaros fogás, amiből vétek lenne kispórolni az étel lelkét, a fokhagymát. Szaftosabban vagy kissé szárazon is egyformán nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...