Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt burgonya gombával

Párolt burgonya gombával
Párolt burgonya gombával
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki egy kicsit dúsabban szereti, az tehet bele több gombát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított gombát és burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, a hagymát félbe és vastagabb szeletekre.
  2. Ezután mehet a serpenyőbe a burgonya, egy-két löttyintésnyi olívaolaj, kb. 1dl víz, kevés só, és ízlés szerint bors.
  3. A tetejére tesszük a gombát és a hagymát .
  4. Fedő rá, és mehet a párolás kb. 15-20 percig, amíg a burgonya meg nem puhul.
  5. A párolás utolsó 5 percében hozzáadjuk a petrezselymet, átforgatjuk egyszer-kétszer, és kész.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 8 944
elküldve: 2
receptkönyvben: 177
elkészítve: 7/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Enby76

Mióta szakács: 2010.01.21.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

angelmouse
angelmouse Thu, 2012-11-08 10:28

Nagyon fincsi, egyszerű és nagyszerű. Már többször is elkészítettem.

ics21
ics21 Wed, 2011-10-26 10:30

Nagyon finom lett, az este elkészítettem a 4 fős adag 2 főnek lett elég! :D

243
burgonya 1 kg
gomba 50 dkg
lila hagyma 1 nagy fej
0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
petrezselyem 1 csokor