Nosalty Logó

Rózsaborsos csirkemell lilahagyma salátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Manuel Calavera
Rózsaborsos csirkemell lilahagyma salátával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
grill
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 756 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 756 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 74 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.3 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    301 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4123.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    755 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    914 mg
  • Nátrium
    2267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    370.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    431 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    151 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    217 mg
  • Retinol - A vitamin:
    371 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    719 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1021 micro
Összesen 756 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.3 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    301 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4123.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    755 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    914 mg
  • Nátrium
    2267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    370.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    431 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    151 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    217 mg
  • Retinol - A vitamin:
    371 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    719 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1021 micro
Összesen 756 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    407 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    224 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 74 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rózsaborsot kicsit összetörjük, hozzáadunk kevés sót, alaplevet, kiforraljuk és hozzáadunk annyi főzőtejszínt, ami besűríti.
  2. Ehhez hozzáadjuk a felvágott bazsalikomot, petrezselymet, hozzáadunk annyi reszelt trappistát, hogy egy sűrű tésztás tölteléket kapjunk.
  3. Ezt a tölteléket óvatosan beletöltjük a kinyitott csirkemellbe, és hústűvel lezárjuk.
  4. Roston kevés olajon jól megsütjük, legyen szép piros a hús felülete, de ügyeljünk rá, hogy ne száradjon ki.
  5. A lilahagymát egészen apró kockára vágjuk, ráöntjük a málnaecetet, citromlevet, és egy kevés porcukrot.
  6. Annyi vízzel húzzuk fel, amennyi még éppen nem lepi el.
  7. A csirkét kettévágva, közé rendezett lilahagyma salátával tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 4901
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Manuel Calavera 20 recept

Kellemesen laktató, töltött csirkehús étel. A lilahagyma saláta teljesen saját ötlet. Lágyan édeskés-savanyú.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek