Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rizses hús, ahogy mi szeretjük

Rizses hús, ahogy mi szeretjük
Rizses hús, ahogy mi szeretjük
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi a rizses húst a bácskai rizses hústól egy kicsit eltérően szoktuk készíteni, de így is nagyon finom. Nálunk mindegy, hogy mikor kerül az asztalra, mindenki szívesen fogyasztja.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, konyhakész állapotba hozzuk és kockákra vágjuk.
  2. Olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a csirkemellet.
  3. Amikor kifehéredett a csirkemell, hozzáadjuk a sót, borsot és fűszerpaprikát.
  4. Felöntjük 2 dl vízzel és puhára főzzük.
  5. A rizst átmossuk és sós vízben megfőzzük.
  6. Amikor a csirkemell elkészült, levesszük a tűzről és hozzákeverjük a megfőtt rizst.
  7. Bármilyen savanyúság kínálható mellé. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 180
össznézettség: 6 129
elküldve: 0
receptkönyvben: 103
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nudli7

Mióta szakács: 2020.06.26.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkés rizs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

318
rizs 50 dkg
csirkemell filé 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 0.5 dl
2 teáskanál
bors 1 kk
fűszerpaprika 2 teáskanál
víz 8 dl
víz 2 dl