r
Nosalty Logó

Rizseshús 4. - tepsis

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rizseshús 4. - tepsis
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 463 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1849 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 195 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.2 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    348 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1026.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    219 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    426 mg
  • Nátrium
    293 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    140.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    78 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    271 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    366 micro
Összesen 463 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    128.6 g

Zsír

  • Összesen
    104.3 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1392 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4107.2 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    179 mg
  • Kálcium
    875 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    1706 mg
  • Nátrium
    1170 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    560.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    795 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    313 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    401 micro
  • Kolin:
    1083 mg
  • Retinol - A vitamin:
    793 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1464 micro
Összesen 1849 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    437.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    156 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rizst puhára főzzük ételízesítős vízben.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, megfuttatjuk az olajon.
  3. Hozzáadjuk a darált húst és megpároljuk. Sóval, borssal és a zúzott fokhagymával ízesítjük.
  4. Belevegyítjük a lecsepegtetett főtt rizst, kiolajozott tepsibe simítjuk.
  5. A tetején egy evőkanállal 4-6 mélyedést készítünk, majd mindegyikbe 1-1 tojást ütünk. A tojásokat 1-1 szeletsajttal beborítjuk.
  6. Forró sütőbe toljuk és kb. 30 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 341
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 33073
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kolléganőm mesélt egy gyors ételről, és az elmondottak alapján döntöttem: kell a recept! Ma megsütöttem. Íme.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!