r
Nosalty Logó

Ribizlis krémes tekercs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Ribizlis krémes tekercs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Piskóta

Krém

Díszítő krém

Összesen 536 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Piskóta

Krém

Díszítő krém

Összesen 4294 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Piskóta

Krém

Díszítő krém

Összesen 258 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    32.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.9 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    61 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    293 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    287 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    169 micro
Összesen 536 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.4 g

Zsír

  • Összesen
    259.7 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    1438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2431.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    757 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    785 mg
  • Nátrium
    649 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    431 g
  • Cukor
    285 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    487.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2348 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    173 micro
  • Kolin:
    793 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2295 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    639 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1353 micro
Összesen 4294 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    146.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 258 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Díszítő krém

Elkészítés

Piskóta

  1. Először elkészítjük a díszítőkrémet, majd a piskótatésztát.
  2. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojásfehérjét és a lisztet, az ételfestéket, és simára keverjük.
  3. Nejlon zacskóba töltjük, a sarkát levágjuk, és a tepsibe fektetett sütőpapírra tetszés szerinti mintát rajzolunk vele. (A sütőpapír fonákoldalára előre mintát rajzolhatunk.)
  4. Betesszük hűtőbe, amíg elkészítjük a hagyományos piskóta tésztáját. Ha megvagyunk vele, kivesszük a hűtőből a tepsit, és rásimítjuk a mintára a tésztát.
  5. Előmelegített sütőben 160 fokon megsütjük. Papírostól feltekerjük.
  6. A pudingot a tejben a cukorral, vaníliás cukorral megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint habosra keverjük, beledolgozzuk a pudingot, majd beleforgatjuk a gyümölcsöt.
  7. A kihűlt tésztát kitekerjük, közben húzzuk le róla a papírt. A mintánk szépen belesült a piskótába. A krémmel megkenjük, és visszatekerjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3977
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon sok helyen láttam már ezt a fajta díszítést, én is kipróbáltam! Mutatós!

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Díszítő krém

Címlapról ajánljuk

További cikkek