r
Nosalty Logó

Réteslapban sült camembert

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Réteslapban sült camembert
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 459 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1835 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 296 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.6 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1360.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    321 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    305 mg
  • Nátrium
    697 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    211 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 459 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.2 g

Zsír

  • Összesen
    98.3 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    410 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5442.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    1285 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    1221 mg
  • Nátrium
    2789 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    145.4 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    227 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    849 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    97 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    200 mg
  • Retinol - A vitamin:
    845 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 1835 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    876.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    197 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 296 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A réteslapokat 4 részre vágjuk.
  2. Mindegyik közepére teszünk 1-1 sajtot. Ezek tetejére 1 evőkanál áfonya lekvárt és 2-2 felaprított bazsalikom levelet.
  3. Betekerjük a réteslapba a sajtokat és felvert tojással körben megkenjük. Olívaolajjal kikent tepsibe tesszük.
  4. Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 525
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 24578
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon látványos és nagyon egyszerű előétel.  (Akár főételként is megállja a helyét.)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek