Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell csíkok fokhagymamártással

Csirkemell csíkok fokhagymamártással
Csirkemell csíkok fokhagymamártással
24 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mártást ízesíthetjük kevés rizsecettel is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást egy tányérban kevés sóval felverjük. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, vékony csíkokra vágjuk, sóval, borssal megszórjuk.
  2. A húst először a lisztben, majd a tojásban, legvégül a zsemlemorzsában megforgatjuk.
  3. Az olajat felforrósítjuk. A húst adagonként kb. 3-4 perc alatt aranybarnára sütjük.
  4. Kevés olajban az apróra vágott fokhagymát kb. 1-2 percig sütjük, felöntjük a szójaszósszal, hozzáadjuk a cukrot és kb. 5 percig főzzük.
  5. A húst a fokhagymamártással meglocsolva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 3 302
elküldve: 0
receptkönyvben: 91
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres csirkeragu, fokhagymás csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1203
tojás 1 db
finomliszt 50 g
zsemlemorzsa 50 g
csirkemell filé 300 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szójaolaj 2 dl
szójaszósz 50 ml
fokhagyma 4 gerezd
cukor 1 ek