Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott makaróni Anyanyul konyhájából

Rakott makaróni Anyanyul konyhájából
Rakott makaróni Anyanyul konyhájából
55 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami rakott tésztát szeretem volna enni, és ezek a hozzávalók voltak itthon, így jött létre ez a recept.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat nyersen lekaparjuk, kevés zsíron átsütjük, fűszerezzük.
  2. Kifőzzük a tésztát. Összekockázzuk a sonkát.
  3. Tepsibe tesszük a tészta felét, ráöntjük a májat és a sonkát, utána a tészta másik felét.
  4. Ráreszeljük a sajtot, és ráöntjük a tejszínt.
  5. Előmelegített sütőben kb. 15-20 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • tepsi mérete: 35x24x7 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 669
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Jutka41

Mióta szakács: 2012.09.30.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemájas rakott tészta, rakott makaróni, májas-sajtos rakott makaróni

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

911
csirkemáj 30 dkg
sonka 20 dkg
makaróni 50 dkg
ementáli sajt 20 dkg
főzőtejszín 200 ml
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
sertészsír 1 ek