r
Nosalty Logó

Rakott kel sok sajttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
AnitaSztaricsek
Rakott kel sok sajttal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 565 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3953 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 113 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    30.5 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2025.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    1162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    363.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    268 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1011 micro
  • β-crypt
    71 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    308 micro
Összesen 565 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    213.8 g

Zsír

  • Összesen
    236 g
  • Telített zsírsav
    108 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    919 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14180.4 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    206 mg
  • Kálcium
    2263 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    527 mg
  • Foszfor
    3005 mg
  • Nátrium
    8133 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    252.1 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    2544.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1877 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    266 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    571 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1197 micro
  • Kolin:
    658 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1261 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    7078 micro
  • β-crypt
    500 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2159 micro
Összesen 3953 kcal
  • 7% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    405.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 113 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Apróra vágjuk a hagymákat, egy közepes lábasba rakjuk őket 1-2 evőkanál olajjal és egy dl vízzel, kb. 10 percig hagyjuk párolódni, ezután hozzáadjuk a pirospaprikát, reszelt fokhagymákat, a darált husit és a fűszereket, plusz egy 1,5-2 dl vizet, és fedő alatt megfőzzük. (30 percig, lassú tűzön) Közben kóstoljuk meg néha.
  2. A rizst puhára főzzük dupla mennyiségű vízzel, a kelkáposztát felszeleteljük, és forró vízben főzzük kb. 20 percig fedő alatt forrásban levő vízben.
  3. Miután minden megfőtt, egy tepsibe rakjuk őket, összekeverünk mindent, hozzáteszünk még 1 evőkanál ételízesítőt, kis sót, kb. 5 dkg reszelt sajttal, 3 csipet pirospaprikával és 4-5 evőkanál tejföllel alaposan összekeverjük.
  4. A maradék tejfölt rákenjük a tetejére, és a lereszelt sajttal megszórjuk. Aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 1522
  • Feltöltés dátuma: 2021. február 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott kel sok sajttal
AnitaSztaricsek 26 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...