Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ragu alla Napoletana

Ragu alla Napoletana
Ragu alla Napoletana
255 perc / előkészület: 15 perc főzés: 240 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálaljuk főtt tésztával, esetleg kevés frissen reszelt parmezánnal megszórva.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, mossuk, kockákra vágjuk. A húst kockákra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben a húst, hagymát és a sárgarépát adagonként 2-3 perc alatt aranybarnára pirítjuk, sóval fűszerezzük, egy lábasba tesszük.
  3. A pecsenyezsírt felöntjük a levessel, borral és a paradicsommal, felfőzzük, és a húsra öntjük.
  4. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a babérlevelet és a fekete borsot. Felfőzzük, és lefedve alacsony hőmérsékleten kb. 4 órát főzzük. Sóval, borssal fűszerezzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 122
elküldve: 1
receptkönyvben: 93
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1966 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marharagu, paradicsomos marharagu, vörösboros paradicsomos marharagu

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nensy
Nensy Thu, 2015-10-15 11:12

Én megfőztem. Nagyon finom. De én még használtam fűszereket (bazsalikom, rozmaring, oregano). Biztos, hogy máskor is elkészítem. Köszönöm.

376
marhahús 500 g
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
vörösbor 125 ml
konzerv paradicsom 400 g
babérlevél 1 db
fekete bors 0.25 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
alaplé 5 dl