Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ragacsos ázsiai csirke

Ragacsos ázsiai csirke
Ragacsos ázsiai csirke
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek az ízekkel kísérletezni, így született meg ez a ragacsos csirke is :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sült zöldségekkel vagy pl. bambuszos rizzsel isteni finom :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pác hozzávalóit összekeverjük egy nagy mély tálban, majd a csirkecombokat alaposan beleforgatjuk, lefedjük, és betesszük a hűtőbe pihenni pár órára. (Legjobb egy éjszakára, hogy az ízek jól átjárják a csirkét.)
  2. Hűtőből kivéve egy tepsibe öntjük az egészet, és fóliával lefedve sütőben sütjük 1 órát.
  3. Fólia nélkül sütjük tovább, míg szép aranybarnára sülnek a combok.
  4. Érdemes a páclével gyakran meglocsolgatni a csirkét sülés közben.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 607
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Niccy

Mióta szakács: 2014.02.17.
2 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres csirkecomb, csirkecomb keleti fűszerekkel, csirkecomb keletiesen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

376
csirkecomb 1 kg
szezámolaj 4 ek
szójaszósz 4 ek
Thai halszósz 3 ek
chili 0 ízlés szerint
gyömbér 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint