Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros-fehérboros csirkemell

Mustáros-fehérboros csirkemell
Mustáros-fehérboros csirkemell
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsit pikánsabb ízű csirke.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kis kockákra vágjuk.
  2. Egy tálban a csirkét összekeverjük a zöldséggel. Megfűszerezzük.
  3. Teflonserpenyőben nagy lángon majdnem készre sütjük.
  4. Ráöntjük a bort.
  5. Hozzáadjuk a mustárt és a babérlevelet.
  6. Közepes lángon elforraljuk a szaftot.
  7. Melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 258
elküldve: 4
receptkönyvben: 70
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros csirke fehérborban párolva, fehérboros csirkemell mustáros pácban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

259
csirkemell filé 50 dkg
zöldségkeverék 40 dkg
olívaolaj 1 ek
gyros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
mustár 2 ek
fehérbor 150 ml
babérlevél 2 db