Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pudingos-lekváros gyümölcstorta

Pudingos-lekváros gyümölcstorta
Pudingos-lekváros gyümölcstorta
25 perc / sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden szülinapon ilyen sütivel lepjük meg egymást a családban, csak most málnalekvárral "bolondítottam" meg egy kicsit!

hozzávalók / 4 adag

A vizes piskóta alaphoz

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskótához a tojásokat a cukorral habosra verjük.
  2. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a vizet is.
  3. A gépi mixerrel szép simára keverjük.
  4. Egy gyümölcstorta formát kivajazunk, kilisztezünk, beleöntjük a masszát.
  5. 180 fokon világos aranybarnára sütjük a tésztát.
  6. Eközben elkészítjük a pudingot.
  7. Amikor a piskóta megsült és nagyjából kihűlt, a hideg pudingot elsimítjuk rajta, egy kis lekvárral megkenjük, a banánokat rárakosgatjuk.
  8. A tortazselét az utasítás szerint elkészítjük és a torta tetejét beborítjuk vele.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 399
elküldve: 1
receptkönyvben: 172
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Bors&Pepper

Mióta szakács: 2011.03.10.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcstorta, banános.málnalekváros torta

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

475
tojás 2 db
porcukor 10 dkg
finomliszt 10 dkg
sütőpor 0.5 csomag
víz 2 ek
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 4 dl
cukor 3 ek
banán 1 nagy db
málnalekvár 2 ek
tortazselé 1 csomag
cukor 2 ek