Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pudingos gyümölcsleves 2.

Pudingos gyümölcsleves 2.
Pudingos gyümölcsleves 2.
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tavasszal, nyáron a nagy melegben nagyon jól esik és nagyon finom. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes gyümölcsöt kimagozva, feldarabolva, a levükkel együtt egy lábosba feltesszük főni.
  2. Esetleg fél liter vizet önthetünk rá, ha nem elég a mennyiség, de túlzásba ne vigyük, mert íztelenné válhat a leves.
  3. Igény szerint teszünk bele fahéjat és szegfűszeget.
  4. Forrni hagyjuk 5 percig.
  5. Közben a pudingot a vaníliás cukorral és egy kis tejjel összekeverjük és a leveshez öntjük, kavargatjuk közben, majd mehet bele a maradék tej is.
  6. A legvégén egy kis szerecsendiót tehetünk bele és hagyjuk még egy kicsit a tűzön. 
  7. Majd ha kihűlt, tegyük hűtőbe, úgy jönnek ki az ízek, ha jó hidegre lehűtjük. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 41 033
elküldve: 8
receptkönyvben: 169
elkészítve: 6/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Manolya

Mióta szakács: 2011.02.05.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gyümölcsleves befőttből, gyümölcsleves pudinggal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

298
cseresznyebefőtt 30 dkg
meggybefőtt 30 dkg
barackbefőtt 30 dkg
alma 1 közepes db
citrom 0.5 db
vaníliás cukor 1 csomag
vaníliás pudingpor 1 csomag
fahéj 0 ízlés szerint
szegfűszeg 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
tej 5 dl
1 csipet
víz 5 dl