Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Póréhagyma krémleves 4.- márványsajtos

Póréhagyma krémleves 4.- márványsajtos
Póréhagyma krémleves 4.- márványsajtos
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régi újságból való a recept, kis változtatásokkal.
 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A sózással vigyázzunk, mert a márványsajt is sós!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajon megpároljuk a karikára vágott póréhagymát, kevés vízzel felöntjük és hozzáadjuk a kockára vágott krumplit.
  2. Sózzuk, hozzáadjuk a leveskockát és puhára főzzük.
  3. Felöntjük a tejjel, összeforraljuk, pürésítjük.
  4. A márványsajtot villával összetörjük, a  meleg leveshez adjuk, és megszórjuk petrezselyemmel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 749
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Maffci

Mióta szakács: 2011.02.07.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: ősz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

póréhagyma krémleves márványsajttal, sajtos póréhagyma krémleves, póréhagyma leves sajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

283
póréhagyma 2 közepes db
burgonya 3 db
vaj 2 dkg
tej 7 dl
leveskocka 1 db
kéksajt 8 dkg
petrezselyem 0 ízlés szerint