Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis burgonyás fokhagymaleves

Cukkinis burgonyás fokhagymaleves
Cukkinis burgonyás fokhagymaleves
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálaljuk kevés metélőhagymával és chilipehellyel megszórva, vagy aranysárgára pirított kenyérkockákkal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk.
  2. A cukkininek a végeit levágjuk, a burgonyát megtisztítjuk. Mindkettőt megmossuk, majd kockákra vágjuk.
  3. A forró olajban a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a burgonyát és a cukkinit, további 3-4 percig dinszteljük, majd hozzákeverjük a fokhagymát és a köményt.
  4. Felöntjük a levessel, felfőzzük, és lefedve kb. 20 percig főzzük.
  5. A levest botmixerrel pürésítjük. Hozzákeverjük a tejszínt, és felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 138
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes hagymakrémleves, hagymakrémleves cukkinivel, cukkinis hagymakrémleves tejszínesen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

204
olívaolaj 3 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 6 gerezd
burgonya 400 g
cukkini 300 g
zöldség alaplé 1 l
köménymag 0.5 kávéskanál
főzőtejszín 150 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint