r
Nosalty Logó

Pizzás kifli pikánsan

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
joeanne
Pizzás kifli pikánsan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 633 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5057 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 320 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    38.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1046.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    218 mg
  • Nátrium
    538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    79 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    379 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    358 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    245 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1357 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 633 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    119.7 g

Zsír

  • Összesen
    310.2 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    129 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    544 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8370.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    224 mg
  • Kálcium
    1803 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    260 mg
  • Foszfor
    1747 mg
  • Nátrium
    4306 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    448.8 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    631.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3030 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    255 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    470 micro
  • Kolin:
    316 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2865 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1959 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    10856 micro
  • Lut-zea
    562 micro
Összesen 5057 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    531.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    273 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    124 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    689 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 320 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt a langyos tejben pici cukorral és pici sóval megfuttatjuk
  2. Majd mindent hozzáadunk a liszthez, és tésztát gyúrunk belőle.
  3. Hagyjuk pihenni kb. 25 percet.
  4. Ez alatt az idő alatt összekeverjük a krémet.
  5. A megkelt tésztát négy egyforma cipóra osztjuk, kerek lapokat nyújtunk belőle.
  6. Ezeket megkenjük a krémmel majd egy pizzakéssel 16 szeletre vágjuk.
  7. Kívülről befelé lazán feltekerjük.
  8. Mehet a tepsire, a sütőpapírra, bekenjük a tojással, és megszórjuk reszelt sajttal.
  9. Mehet a sütőbe.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3579
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 05.

Ajánló

Én a tejfölt és a margarint meg szoktam a mikróban langyosítani.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
joeanne 17 recept

A tészta recepje a húgomtól van, a krémet én kreáltam össze. Tegnap itt volt a drága kicsi keresztlányom,  8 éves, és ő tekerte-kente a tojással, és rakta rá a sajtot. Úgyhogy nyugodtan dolgoztassátok otthon a gyerekeket. :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!