r
Nosalty Logó

Pizza Katharosz konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Katharosz
Pizza Katharosz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Összesen 1001 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Összesen 2002 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Összesen 179 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    24 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4494.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    326 mg
  • Nátrium
    3900 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    171.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    323.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    229 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    530 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5490 micro
  • Lut-zea
    207 micro
Összesen 1001 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.9 g

Zsír

  • Összesen
    48 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8989 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    652 mg
  • Nátrium
    7800 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    342.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    646.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    459 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1061 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 2002 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    804.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    698 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    983 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 179 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt, a cukorral és a vízzel felfuttatjuk, a lisztet elkeverjük a sóval, oregánóval, hozzáadjuk az élesztőt, és bedagasztjuk, kétszer kelesztjük.
  2. Mártás: az apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsom konzervet és a fűszereket, kicsit összefőzzük (sűrűre), néha megkeverjük, nehogy leégjen az alja.
  3. A megkelt tésztával kibélelünk egy olajjal kikent pizzasütő formát (az enyém átmérője 36 cm), rákenjük a paradicsomos alapot úgy, hogy a szélén kb két ujjnyi szabadon maradjon, ezt olajjal kenjük le.
  4. Ezután ízlés szerinti feltéttel megpakoljuk, sütés forró sütőben kb. 15-18 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Tepsi mérete: 36
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1455
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 21.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Pizza Katharosz konyhájából
Katharosz 489 recept

Elég gyakran fordul elő nálunk, mivel a Fiam egyik nagy kedvencéről van szó.

Hozzászólások (1)

Éva-Anyóca

:-D

Hozzávalók

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.