Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pizza ahogy Kisvikica készíti

Pizza ahogy Kisvikica készíti
Pizza ahogy Kisvikica készíti
65 perc / előkészület: 35 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon kedveljük a pizzát, de csak a saját magunk által készítettet szeretjük igazán, rengeteget variáljuk ananásszal, gombával, különböző zöldségekkel, remélem, lesz aki kipróbálja majd.

hozzávalók / 4 adag

Tészta

Feltét

Szólj hozzá!

elkészítés

Tészta

  1. A tésztát alaposan összedolgozzuk, kelesztjük kb 30 percig, majd enyhén olajos kézzel adagokat szaggatunk belőle.
  2. A nyújtásnál variálhatunk, nemcsak formailag és a vastagságát illetően, hanem hogy sima liszttel vagy búzadarával behintett deszkán nyújtjuk ki.

Feltét

  1. A tepsibe helyezett tésztát lekenjük ketchuppal, nem kell vastagon, csak minden részét kenjük le.
  2. Erre helyezzük tetszés szerint az összevágott, előkészített hozzávalókat.
  3. Sajtot reszelünk a tetejére, és betoljuk a 220 fokos sütőbe.
  4. Mikor a sajt már szép piros, kivesszük, és élvezzük a fincsi pizzánkat.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 150 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 202
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kisvikica

Mióta szakács: 2012.09.20.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: pizza
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szalámis-kolbászos pizza, pizza szalámival és kolbásszal, kolbászos pizza

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1490
finomliszt 75 dkg
instant élesztő 1 tasak
3 teáskanál
cukor 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
víz 4 dl
ketchup 2 ek
csípős kolbász 15 dkg
szalámi 15 dkg
csemegekukorica 5 dkg
vöröshagyma 3 közepes db
sajt 45 dkg