Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piros-zöld saláta

Piros-zöld saláta
Piros-zöld saláta
23 perc / előkészület: 20 perc főzés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindenből volt otthon egy kis maradék, és mind piros és zöld volt, ebből született ez a vidám, színes, finom, könnyű saláta. Tökéletes nyári napokra.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mindent daraboljunk fel.
  2. Pároljuk meg a spárgát.
  3. Keverjük össze a salátát.
  4. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk balzsamecettel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 292
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Neeta

Mióta szakács: 2013.05.05.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

epres zöldségsaláta, epres paradicsomos spárgás saláta, saláta eperből paradicsomból uborkából spárgából

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

226
eper 30 dkg
paradicsom 1 közepes db
kápia paprika 1 közepes db
kígyóuborka 0.25 közepes db
zöldspárga 6 db
salátalevél 10 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 1 ek