r
Nosalty Logó

Pikáns tésztasaláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Pikáns tésztasaláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Az öntethez

A salátához

Összesen 461 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Az öntethez

A salátához

Összesen 1840 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Az öntethez

A salátához

Összesen 255 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    212 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    382 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    959 micro
Összesen 461 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    46.6 g

Zsír

  • Összesen
    92.1 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    394 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2329.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    564 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    849 mg
  • Nátrium
    495 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    208.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    365.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    568 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    118 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    740 micro
  • Kolin:
    278 mg
  • Retinol - A vitamin:
    437 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1530 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3837 micro
Összesen 1840 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    323.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    533 micro
Összesen 255 Kcal

Hozzávalók

Az öntethez

A salátához

Elkészítés

Az öntethez

  1. Az konzerv kapribogyót vízbe áztatjuk.
  2. Megfőzzük a tésztát, hagyjuk kihűlni.
  3. Elkészítjük az öntetet a hozzávalókból, hozzáadjuk a tésztát, a kapribogyót és a felaprított ruccolát.
  4. Jól átkeverjük, szükség szerint ízesíthetjük még, pár órára hűtőbe tesszük.
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8017
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 19.

Receptkategóriák

Amikor nem akar elfogyni a főtt tészta, lehet segíteni a maradékon ebben a formában. Persze sok más egyéb alapanyagot is lehet beletenni, kinek mi akad otthon a kamrában. 4 személyre szól az adag, így inkább előétel, ha köretnek szeretnénk pl.hús mellé, vegyük duplán 4 emberre.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Az öntethez

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek