Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapribogyós tésztasaláta

Kapribogyós tésztasaláta
Kapribogyós tésztasaláta
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nyári melegben nincs jobb, mint egy friss, könnyű, de mégis laktató fogás. A tésztasaláta a kapribogyóval igazi mediterrán hangulatot kölcsönöz, bármelyik forró estén könnyen elkészíthető.
Ezt a receptet Lila Füge készítette a Floriol számára.
Élj egészségesen, csatlakozz hozzánk!
www.facebook.com/floriolhu

hozzávalók / 4 adag

A salátához

A tálaláshoz

ajánlat

Hidegen kínáljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát a csomagoláson feltüntetett módon kifőzzük.
  2. Leszűrjük, kevés olajat locsolunk rá.
  3. Az öntethez késes robotgépbe tesszük a szárított paradicsomot, kapribogyót, borecetet, sót, borsot és pépessé turmixoljuk. Lassan hozzácsorgatjuk az olajat és alaposan kikeverjük.
  4. Összekeverjük a tésztával, parmezán forgácsokkal és kapribogyóval díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 345
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Floriol

Mióta szakács: 2011.06.07.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kapris tésztasaláta, tésztasaláta kapribogyóval, tésztasaláta kaprival

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

viola01
Hagymafaló / viola01 Wed, 2017-09-27 23:40

Fú, ez isteni! Már kétszer elkészítettem, igaz, sült San Marzano paradicsomot használtam, mert a szárítottam nem szeretem. :) Illetve tettem hozzá egy kis fokhagymát is, nem rontja el!

eszter.torok
eszter.torok Tue, 2014-07-29 14:55

Ezt biztosan kipróbálom, megbolondítva szardellával és olivabogyóval :)

mrsgrob
mrsgrob / mrsgrob Sat, 2011-07-09 23:31

Mert nem a magyar "mediterrán" szó van a címkén hanem a horváth "mediteran". Gondolom.

457
penne 25 dkg
szárított paradicsom 5 db
kapribogyó 1 ek
vörösborecet 2 ek
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kapribogyó 4 ek
parmezán sajt 10 dkg